Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2009 23:18 - Афродизиаците
Автор: noname88 Категория: Тя и той   
Прочетен: 430 Коментари: 0 Гласове:
0



imageОпитната любовница винаги ще предложи на партньора си чаша коняк. Шоколадът също е мощен афродизиак. Не случайно влюбените изяждат големи количества от него. Но на първо място във “възбуждащия списък” е целината. Фаворитката на френския крал Луй XV маркиза де Помпадур, редовно е пила горещ шоколад с целина, а от салатите е предпочитала салата от целина с ябълки и орехи. Интересно, знаела ли е, че тези продукти са съдържали вещества, които “развеселяват кръвта”, или просто се е подчинявала на зова на организма, ненаситен за любов? Според древен обичай в много страни над леглото на младоженците закачат връзка целина: смята се, че тя усилва страстта.

Някои други билки са също се явяват мощни афродизиаци. В Китай, където от хилядолетия са изучавали полезните свойства на растенията, предпочитат златния корен – женшен. Препоръчва се приемането му 40дни, а след това 3 месеца почивка (дозата се определя строго индивидуално). Много е полезен чая от сушен корен женшен: съчетан с определени билки той няма да позволи на половото влечение да угасне.

Силни афродизиаци са и сирената, особено с благородна пеницилинова плесен. Производителите им отдавна са забелязали, че мъжете предпочитат по-пикантните видове, а жените – по сладки и меки. В Грузия, според местното население, има видове с толкова възбуждащ аромат, че жените, щом го почувстват, буквално припадат… В света на сексуалните отношения миризмите играят огромна роля. Обонянието е основа на нашата чувственост. Феромоните, естествените аромати на женското тяло са най-възбуждащи а мъжете. Те определят сексуалната привлекателност на всяка представителка на прекрасния пол. С невидими нишки феромоните съединяват хора с различни характери и вкусове. Неуловимите миризми започваме да долавяме след като достигнем полова зрялост. Но учените засега не могат да обяснят механизма на това уникално явление, което интересува не само тях, но производителите на парфюми, които отдавна се опитват да включат феромоните в състава на парфюмите, лосионите и дезодорантите. А докато тайната не е разкрита, фирмите създават шедьоври с основа от цветя и растения, които наподобяват феромоните. Между другото, жените от много африкански племена “опушват” половите си органи преди любовен акт. Най-често в съдовете изгарят ароматни вещества. На европейските жени са по-достъпни традиционните ефирни масла, които им помагат да се отпуснат и да повишат чувствеността. Еротичната атмосфера в стаята се създава с помощта на ароматна свещ или ефирно масло, загрято в арома лампа. Препоръчва се при изплакването на постелното бельо да се използват омекотители или в раклата да се поставят сашета – възглавнички, напълнени с сухи цветя. Няколко капки от ароматните масла във ваната или около интимните точки – ще ви помогнат да се покриете с възбуждащ шлейф. Само не прекалявайте. Някои аромати лошо се съчетават помежду си, затова използвайте 1 аромат или готова композиция. След като напълните дома си с приятен аромат преди среща, вие ще си осигурите една наистина романтична вечер.

Масла за съблазняване:

Бергамот – повишава сексуалното влечение
Мушкато – едновременно отпуска и ободрява
Жасмин – създава атмосфера на интимност и разкош
Иланг-иланг – побеждава инпотентността и фригидността
Нероли – освежава и помага да се преодолее сковаността
Роза – излъчва нежност и подарява блаженство
Сандал – омайва със своята сладост

 


Тагове:   sex,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: noname88
Категория: Тя и той
Прочетен: 90224
Постинги: 93
Коментари: 23
Гласове: 141
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930